Duurzame en innovatieve koudetechniek oplossingen

Bent u op zoek naar koeltechniek oplossingen in Almelo? Hegeman Koudetechniek & airconditioning is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en installeren van uw koel- en vriesinstallaties, koel- en vriesmeubelen en/of airconditioning.

Airconditioning voor uw woon- of werkklimaat

Zowel het verwarmen als koelen van uw ruimte draagt bij aan het creëren van een aangenaam klimaat. Met de standaard warmte pomp kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. Daardoor kunt u het hele jaar, ongeacht het seizoen, de gewenste temperatuur beheren.

Wij leveren multi split airco’s en enkel split airco’s. De airconditioning units zijn van het merk Mitsubishi. De airconditioning units zijn voorzien van een energielabel A. Daarmee bent u verzekerd van een comfortabel klimaat tegen lage gebruikskosten. Naast de split airconditioning oplossingen bieden we ook VRF-systemen. Een compleet klimaatsysteem voor koelen en verwarmen.

Lees meer informatie over onze airconditioning.

Uw koeltechniek oplossing regio Almelo

Naast airconditioning leveren wij ook koudetechniek oplossingen in de regio Almelo. U kunt bij ons terecht voor koel- en vriescellen, koel- en vriesinstallaties, werkruimte koeling, koel- en vrieswerkbanken, shock koelers en vriezers en ijsmachines.

Lees meer informatie over onze koudetechnieken of het huren van een koelcel of koelopslag.

24 uur service regio Almelo

Wij staan bekend om onze korte lijnen en hanteren een 24uurs service. Een goed functionerende airco en/of koelinstallatie is een must. Daarom bieden wij een 24uurs service en verschillende onderhoudsdiensten aan.

Koeltechniek of airconditioning advies nodig?

Wij zijn werkzaam in verschillende branches en regio’s. Ook in Almelo helpen wij u graag bij het kiezen van een geschikt systeem voor uw situatie. Voor meer informatie of advies neem dan contact op via info@hegemankoudetechniek.nl.