Bent u op zoek naar een airco voor in huis, slaapkamer of bijvoorbeeld uw kantoorpand? Wij bieden airconditioning voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een airco kopen en installeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Onze airco installateur is 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar! Onze airconditioners zijn verkrijgbaar in vele varianten en merken, waaronder de Mitsubishi airco. U kunt uw airconditioner samen stellen door te kiezen tussen verschillende buiten- en binnen-units.

Wilt u een airco bestellen of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Airco units

Wilt u de temperatuur binnen reguleren? Dit kan met verschillende varianten airco binnenunits.

Wand airco

Voor de wand airco bieden wij twee verschillende edities. De wand airco’s bevatten functies zoals 3D auto-swing, vertical en horizontale swing, economy functie, fluisterstille werking etc.

Lees meer over onze wand airco.

Vloer airco

De vloer airco is een compacte en elegante manier om uw airco in woonruimtes of kleine kantoren te verwerken. De vloerunit wordt laag aan de wand aangebracht. Naast dat de airco voor de temperatuur zorgt, verwijdert het ook nare luchtjes, pollen en stof.

Lees meer over onze vloer airco.

Cassette airco

De cassette airco is perfect voor een laag plafond. Doordat de airconditioner volledig in het plafond geïntegreerd wordt kunnen klanten of gasten genieten van de temperatuur zonder dat de cassette airco zichtbaar is. Daarbij heeft de airco een perfect uitblaas patroon waarbij de uitblaas lamellen afzonderlijk te regelen zijn. Deze krachtige airco wordt vooral gebruikt in winkels, kantoren, restaurants of kapperszaken.

Lees meer over onze cassette airco.

Plafond airco

De plafond airco is bedoeld om lange smalle ruimtes te koelen of verwarmen. De airco heeft een krachtig uitblaaspatroon waarbij de lamellen automatisch te regelen zijn. De plafond airco is geschikt voor huizen, boten, winkels, kantoren, caravans en meer.

Lees meer over one plafond airco.

Satelliet airco

De satelliet airco wordt vaak gebruikt in grote ruimtes. De airco wordt volledig boven het plafond weggewerkt, waarbij de lucht door roosters of luchtverdeelsystemen in de ruimte wordt geblazen.

Lees meer over onze satelliet airco.

Airco buitenunits

Bij een airco hoort een airco buitenunit. De capaciteit van een buitenunit kunt u zelf bepalen. Deze split airco is in verschillende varianten verkrijgbaar. Bij ons kunt u terecht voor een capaciteit tot aan 80 binnenunits per buitenunit. Hierbij streven wij naar milieuvriendelijke en energiebesparende airco’s.

Single split airco

De single split airco is een standaard buitenunit die geschikt is om één ruimte te verwarmen of te koelen. U kunt hierbij kiezen uit alle airco modellen die wij aanbieden.

Lees meer over onze Single split airco.

Multi split airco

Bij een multi split airco kan u meerdere binnen airco’s aansluiten. Verschillende varianten zijn mogelijk tot een maximum van 5 airco units per buitenunit.

Lees meer over onze Multi split airco’s.

VRF-systeem

Het VRF-systeem is uitermate geschikt voor grotere gebouwen zoals kantoorpanden, hotels, winkels, ziekenhuizen etc. De temperatuur kan per ruimte afzonderlijk worden geregeld. Denk hierbij aan koelen, verwarmen en ventileren. De VRF-systeem is in meerdere varianten beschikbaar, met een maximale capaciteit van 80 airco units per buitenunit.

Lees meer over ons VRF-systeem.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze airco specialisten zijn 24/7 bereikbaar voor u!