Koudetechniek en airconditioning Deventer

Hegeman Koudetechniek & airconditioning is leverancier van airconditioning en koeltechniek oplossingen. Wij helpen u graag bij het adviseren, ontwerpen en installeren van bijvoorbeeld uw airconditioning of koelinstallatie.

Hegeman koudetechniek, voor koelen en vriezen

Wij zijn gespecialiseerd in koudetechniek oplossingen. We leveren koel- en vriescellen van het merk Finnmark. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor koelinstallaties en vriesinstallaties. Wij bieden voor elke branche een passende koelinstallatie.

Lees meer informatie over onze koudetechnieken of het huren van een koelcel of koelopslag.

Leverancier airconditioning oplossingen Deventer

Naast de benoemde koeltechniek oplossingen bieden wij ook airconditioning oplossingen voor uw woon- en/of werkklimaat. Voor verschillende toepassingen zoals woonhuizen, winkels, restaurants, kantoorruimtes leveren wij airconditioning oplossingen. Onze airconditioning producten zorgen voor de juiste temperatuur voor elk seizoen. Een airconditioning oplossing regelt de temperatuur, de luchtbeweging en de luchtvochtigheid.

Lees meer informatie over onze airconditioning.

Zakelijke en particuliere koeltechniek/airconditioning oplossingen

Wij zijn werkzaam in verschillende regio’s waaronder de regio Deventer. Vanuit onze vestigingsplaats in Nieuw Heeten bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt. U kunt bij ons terecht voor advies, een ontwerp, installaties of onderhoud. Wij komen voor advies bij u op locatie.

Meer weten of een offerte opvragen?
Neem dan contact op via info@hegemankoudetechniek.nl.