Koudetechniek en airconditioning leverancier regio Zutphen

Van een airconditioner in een kantoorruimte tot een koelcel voor een horecabedrijf. Voor verschillende branches en klanten leveren wij koudetechniek en airconditioning oplossingen.

Hegeman koudetechniek, voor koelen, vriezen en airconditioning

Wij leveren oplossingen voor koelen en vriezen in de regio Zutphen. We adviseren in ontwerp, installatie en onderhoud voor uw koel- en vriesinstallaties. U kunt bij ons terecht voor:

  • Koudetechniek: onder andere koel- en vriescellen, koel- en vriesinstallaties, ijsmachines, werkruimte koeling en koel/vrieswerkbanken.
  • Airconditioning: airconditioning oplossingen voor verschillende ruimten. Wij bieden een ruim assortiment voor een optimaal woon- of werkklimaat.

Lees meer informatie over onze airconditioning.

Meer dan installateur van koel-vriesinstallaties

Bent u op zoek naar een tijdelijke koeloplossing in Zutphen? Dan is ons huurconcept wellicht iets voor u. Wij bieden deze flexibele oplossing aan zodat u bijvoorbeeld bij uw evenement of verbouwing over een vervangende of extra koelopslag kunt beschikken. U kunt o.a. koel- en vriescontainers, koel- en vriescellen en aanhangwagens huren.

Lees meer informatie over onze koudetechnieken of het huren van een koelcel of koelopslag.

Advies op locatie in Zutphen?

Wij zijn werkzaam in verschillende regio’s waaronder de regio Zutphen. Vanuit onze vestigingsplaats in Nieuw Heeten bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt. U kunt bij ons terecht voor advies, een ontwerp, installaties of onderhoud. Wenst u advies op locatie? Neem dan contact op via info@hegemankoudetechniek.nl.