Koudetechniek en airconditioning leverancier regio Zwolle

Woont of werkt u in de omgeving Zwolle en bent u op zoek naar een klimaatspecialist? Hegeman Koudetechniek & airconditioning is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en installeren van uw koel- en vriesinstallaties, koel- en vriesmeubelen en/of airconditioning.

Een prettig woon- en werkklimaat met airconditioning

Airconditioning voor uw woon- of werkklimaat zorgt voor een optimaal werkklimaat. Om dit te realiseren bieden wij verschillende klimaatoplossingen in de regio Zwolle. De airconditioner is niet alleen gericht op het koelen van een ruimte maar reguleert het hele jaar de gewenste temperatuur.

Airconditioning Zwolle

Wij werken samen met het merk Mitsubishi. Mitsubishi is gericht op onder andere comfort, efficiency en duurzaamheid. De airconditioning units zijn voorzien van een energielabel A. Daarmee bent u verzekerd van een comfortabel klimaat tegen lage gebruikskosten.

Lees meer informatie over onze airconditioning.

Leverancier koudetechniek / koeltechniek

Naast airconditioning leveren wij ook koudetechniek oplossingen in de regio Zwolle. U kunt bij ons terecht voor koel- en vriescellen, koel- en vriesinstallaties, werkruimte koeling, koel- en vrieswerkbanken, shock koelers en vriezers en ijsmachines.

Lees meer informatie over onze koudetechnieken of het huren van een koelcel of koelopslag.

Advies nodig? Wij zijn werkzaam in de regio Zwolle

Wij werken in de regio Zwolle en helpen u graag bij het kiezen van een geschikt systeem voor uw situatie. Voor meer informatie of advies neem dan contact op via info@hegemankoudetechniek.nl.