Duurzame koeltechniek en airconditioning oplossing Rijssen

Hegeman Koudetechniek & airconditioning levert voor verschillende branches koudetechniek en airconditioning oplossingen. U kunt denken aan een koelcel voor bijvoorbeeld een horecabedrijf tot een airconditioning oplossing in een bedrijfspand. Wij adviseren, ontwerpen en installeren.

Koeltechniek/airconditioning oplossingen voor zakelijk en particulier

Wij zijn werkzaam vanuit Nieuw Heeten, onze vestigingsplaats. Wij bedienen verschillende regio’s, waaronder de regio Rijssen. U kunt bij ons terecht voor advies, een ontwerp, installaties of onderhoud. Wij komen voor advies bij u op locatie in Rijssen.

Airconditioning voor warm en koud: regio Rijssen

Om een optimaal klimaat te realiseren bieden wij verschillende klimaatoplossingen. Voor het verwarmen en koelen van uw ruimte bieden wij multi split airco’s en enkel split airco’s. Ongeacht het seizoen, kunt u daardoor het hele jaar uw gewenste temperatuur beheren. Onze airconditioning units zijn voorzien van een energielabel A. Daarmee streven wij naar een comfortabel klimaat tegen lage gebruikskosten.

Lees meer informatie over onze airconditioning.

Leverancier koudetechniek en koeltechniek

Naast airconditioning leveren wij ook koudetechniek oplossingen. U kunt bij ons terecht voor onder andere koel- en vriescellen, koel- en vriesinstallaties, werkruimte koeling, koel- en vrieswerkbanken, shock koelers en vriezers en ijsmachines. Een goed functionerende airco en/of koelinstallatie is een must. Daarom bieden wij een 24uurs service aan hebben we korte lijnen met onze klanten.

Lees meer informatie over onze koudetechnieken of het huren van een koelcel of koelopslag.

Advies nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van een geschikt systeem voor uw situatie. Voor meer informatie of advies neem dan contact op via info@hegemankoudetechniek.nl.